Vigyázz, kész, Vágta!

IMG_0430

Elkezdődött a visszaszámlálás, már csak 18 nap van hátra a II. Felvidéki Vágtáig. Június 25-én a sikabonyi repülőtéren együtt izgulhatunk a lovasokért, kiderül, vajon ki képviselheti települését a Magyarország szívében, Budapesten megrendezésre kerülő Nemzeti Vágtán. Fontos nap lesz ez, nem csupán a vágtázók életében, hanem a szervezők számára is.

„Tavaly még kissé tudatlanul indultunk neki e rendezvénynek, idén azonban már vannak tapasztalataink. Így hát igyekszünk az I. Felvidéki Vágtán tanultak alapján egy még színvonalasabb eseményt létrehozni. Odafigyelünk a lovasokra és lovaikra, valamint az összes vendégünkre egyaránt”- hangzottak el Bóna Erzsébet, a II. Felvidéki Vágta szervezőjének szavai.

A szervezők egész napos szórakozási lehetőséggel várják majd az oda látogatókat. A program összeállítása során igyekeztek minél szélesebb korosztályt megszólítani. Kedveznek a lovak szerelmeseinek különféle lovas bemutatókkal, valamint számos élő koncerttel készülnek nem csupán a fiatalok, hanem az idősebbek számára is. Ezen túl, a kicsiket sem hagyták figyelmen kívül, sok meglepetés várja majd őket. Többek közt póni lovakkal készülnek, hogy a legkisebbek is nyeregbe pattanhassanak, továbbá egy erre az alkalomra tervezett vágta játékot is elhoznak nekik, hogy ők is megmérettethessék magukat, s a nap végére akár igazi felavatott huszárként térjenek haza.

„Reméljük, mindenki megtalálja majd a neki legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Mi minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel és színes programmal várunk”- mondták a Felvidéki Vágta szervezői.