A VI. Felvidéki Vágta fellépői

fortissimo2021_final-2 (1)

Fortissimo zenekar

Magyar retró és könnyűzenei slágerek. Ezenkívül a világ legismertebb funky, pop, disco és R&B dallamai sajátos “Fortissimós” hangzásban.

Fényes-est

Fényes Szabolcs Erkel Ferenc-díjas zeneszerzőt az utolsó nagy magyar operett zeneszerzőként emlegetik. Számos film, színdarab és sláger szerzője volt. Munkássága korszakokon, divatokon ívelt át, újra és újra megújult az aktuális trendeknek megfelelően. 45 színpadi alkotás, 131 film és több mint 700 dal. pl: Szeretni bolondulásig, Nemcsak a húszéveseké a világ, Az én rózsám vasutas….- mindez a VI. Felvidéki Vágtán is!

 

Glamour zenekar

A gyerekeket is várjuk a Felvidéki Vágtára! A legkisebbek együtt énekelhetnek és táncolhatnak a Glamour zenekarral,  közben többféle zenei stílussal ismerkedhetnek meg. A közös éneklés és a játékok az előadás részévé varázsolják a gyermekeket.

Dolly Plusssz

Dolly a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnője, aki méltán érdemelte ki a „Magyar Rock And Roll Királynő” titulust, amellyel rajongói tüntették ki. Zenei pályafutásához 40 album, és több száz slágerlistás dal kötődik. Zeneszerző, szövegíró, eMeRTon és Huszka díjas előadóművész, aki 1980 óta ontja magából azokat a melódiákat, amelyeken generációk nőttek fel, és talán sosem fognak kimenni a divatból. Legendás zenekarai: Hungária és a Dolly Roll, 2017-től pedig a jelenlegi, Dolly Plusssz nevű formációjával alkot és koncertezik. Műsorában elhangzanak olyan legendás slágerek, mint például a Vakáció a Lídón, a Hotel Menthol, a Micsoda Buli, a Meghalok, hogyha rám nézel, vagy az Ábrándos szép napok.